Despre Noi
Afla mai multe despre BT Leasing MD

Cine suntem?

BT Leasing MD, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, este o companie cu capital integral strain, cu 15 ani de experienta in domeniul leasing-ului financiar.

Cine sunt creditorii nostri?

Banca Transilvania (BT)

Victoriabank (VB)

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD)

European Fund for Southeast Europe (EFSE)

Green for Growth Fund (GGF)

Istoric:

In anul 2008 are loc constituirea BT Leasing MD, avand drept unic asociat Banca Transilvania;

In anul 2011, BT Leasing MD beneficiaza de prima linie de credit de la BERD, in marime de 2 milioane euro, fapt care contribuie la dezvoltarea sectorului de Intreprinderi Mici si Mijlocii (IMM).

In anul 2015, BT Leasing MD beneficiaza de al doilea credit de la BERD, in marime de 4 milioane euro, pentru finantarea utilajelor si echipamentelor necesare IMM-urilor.

In anul 2016, conform rezultatelor prezentate de Biroul Național de Statistică (BNS), după valoarea bunurilor transmise in leasing, BT Leasing MD se pozitioneaza pe locul 1.

In anul 2017, conform rezultatelor prezentate de Biroul Național de Statistică (BNS), după valoarea bunurilor transmise in leasing, BT Leasing MD se pozitioneaza pe locul 1.

In anul 2018, conform rezultatelor prezentate de Biroul Național de Statistică (BNS), după valoarea bunurilor transmise in leasing, BT Leasing MD se pozitioneaza pe locul 1.

In anul 2019, BT Leasing MD devine „Organizația de Creditare Nebancară” (O.C.N.).

In anul 2019, conform rezultatelor prezentate de Comisia Nationala a Pietei Financiare (autoritate de supraveghere a O.C.N.), dupa marimea portofoliului de leasing, BT Leasing MD se pozitioneaza pe locul 1.

In anul 2020, conform rezultatelor prezentate de Comisia Nationala a Pietei Financiare (autoritate de supraveghere a O.C.N.), dupa marimea portofoliului de leasing, BT Leasing MD se pozitioneaza pe locul 1.

In anul 2021, conform rezultatelor prezentate de Comisia Nationala a Pietei Financiare (autoritate de supraveghere a O.C.N.), dupa marimea portofoliului de leasing, BT Leasing MD se pozitioneaza pe locul 1.

In anul 2022, conform rezultatelor prezentate de Comisia Nationala a Pietei Financiare (autoritate de supraveghere a O.C.N.), dupa marimea portofoliului de leasing, BT Leasing MD se pozitioneaza pe locul 1.

Misiune:

BT Leasing MD isi propune sa fie compania de leasing pentru antreprenorii locali, construindu-si o gama de produse si servicii dedicate in primul rand acestora.