Leasing personalizat

Auto

Flota auto

La finantarea simultana a mai multor automobile noi, iti oferim o reducere la dobanda. Te ajutam sa ai un parc auto modern, la conditii avantajoase!

Germania

Acum ai acces la cele mai mari parcuri europene si in plus, beneficiezi de consultanta gratuita la achizitionarea bunurilor de peste hotare.

Transportatori

Leasing-ul pentru achizitia de autovehicule comerciale se adreseaza clientilor cu activitate in domeniul transportului rutier. Acest program de finantare este oferit in parteneriat cu BERD.

Femeia Manager

Noi sustinem si incurajam antreprenoriatul feminin. Iti oferim cel mai ieftin leasing auto destinat femeilor!

Promotional

Lexus Leasing

Oferta specială de finanțare datorită căreia poți să procuri un automobil nou cu ZERO Comision de acordare, rapid și avantajos!

Hyundai 5% Dobândă

Oferta speciala de finanțare datorită căreia poți deveni proprietarul unui nou automobil Hyundai la cele mai avantajoase condiții

TOYOTA Leasing 0% comision de acordare

Oferta specială de finanțare datorită căreia poți să procuri un automobil nou cu ZERO Comision de acordare, rapid și avantajos!

KIA 5% Dobândă

Oferta speciala de finanțare datorită căreia poți deveni proprietarul unui nou automobil KIA la cele mai avantajoase condiții

Rapid

Leasing 2 ore

Aducem finantarea in leasing la un alt nivel! Iti dam acces la automobilul dorit in 2 ore, doar cu buletinul!

Fidelitate

Te cunoastem si te apreciem pentru fidelitate. Acum e timpul sa te rasplatim! Obtine cel mai mic avans si conditii de finantare noi!

Start-up

Finantare pentru companiile nou-fondate, doar in baza actelor juridice. Pana la 50.000 EUR.

Refinantare

Lease-back

Cand ai nevoie urgenta de bani nu trebuie sa ne spui destinatia lor. Te ajutam sa obtii suma necesara fara a solicita garantii imobiliare. In plus nu contribui cu un avans initial.

Mijloace Circulante

Cauti bani de investitii? Acum este posibil sa-ti acoperi cheltuielile legate de nevoi personale, prin intermediul mijloacelor circulante.