Deblocarea unei sume de bani pentru nevoile tale
 • DESTINATIA
  nevoi personale sau investitionale
 • BUNURI IN POSESIE
  autovehicule, utilaje, echipamente
 • GARANTII
  fara gaj imobiliar
 • FINANTARE MAXIMA
  500 000 EURO
 • AVANS
  de la 20%
 • PERIOADA FINANTARII
  intre 12 si 60 luni
Print Friendly, PDF & Email

Sa facem cunostinta

Ai nevoie de lichiditati pentru activitatea curenta?
Programul Lease-back de la BT Leasing MD este solutia flexibila si rapida de finantare prin care obtii usor lichiditatile necesare pentru a creste afacerea – prin vanzarea catre BT Leasing a autovehiculelor / utilajelor/ echipamentelor pe care le ai in proprietate, rascumpararea realizandu-se printr-un contract de leasing.

Cum il obtii?

Actiuni:

 • ne vinzi un autovehicul, utilaj sau echipament;
 • il utilizezi in continuare in interese proprii;
 • obtii banii necesari;
 • la finalul contractului de leasing redevii proprietarul bunului si-l poți refinanța.

Noi iti evaluam bunul la valoarea sa de piata, iar tu beneficiezi in continuare de el si ai castiguri suplimentare. Fara gaj imobiliar sau alte garantii suplimentare.

Cat te costa?

Costuri persoana juridica:

Dobanda curenta este variabila pe intreaga durata a contractului de leasing si se calculeaza in functie de indicele de referinta EURIBOR la 6 luni la data contractului + marja fixa de 9,99% puncte procentuale. Dobanda se calculeaza la soldul leasing-ului si se incaseaza lunar, pana la rambursarea integrala a leasing-ului. Nivelul minim al acesteia nu se va putea situa in niciun moment mai jos de 9,99% in cazul in care EURIBOR/LIBOR la 6 luni este negativ.

Exemplu reprezentativ de calcul prin programul de finanțare „Lease-back” / persoana juridica

Pentru un autoturism evaluat la un pret de achizitie de 50000 euro cu un avans de 20% (10000 euro) suma finantata va constitui 40000 euro. Dobanda variabila de 13.914% anual pentru o perioada de 60 luni, comision unic de acordare 2% (1000 euro), taxa de gestiune 5 euro/lunar. Dobanda Anual Efectiva (DAE) 16.42% (nu include asigurarea CASCO*). Rata lunara de leasing 933,95 euro. Costul total (include dobândă + comisioane + taxa de gestiune) 17036,83 euro. Valoarea totala a contractului de leasing (suma ratelor de leasing + avansul initial + comisioane) 67036,83 euro.
* Tarif CASCO standard, orientativ de 4,5%.

Costuri persoana fizica:

Dobanda curenta este variabila pe intreaga durata a contractului de leasing si se calculeaza in functie de indicele de referinta EURIBOR la 6 luni la data contractului + marja fixa de 7,80% puncte procentuale. Dobanda se calculeaza la soldul leasing-ului si se incaseaza lunar, pana la rambursarea integrala a leasing-ului. Nivelul minim al acesteia nu se va putea situa in niciun moment mai jos de 7,80% in cazul in care EURIBOR/LIBOR la 6 luni este negativ.

Exemplu reprezentativ de calcul prin programul de finanțare „Lease-back” / persoana fizica

Pentru un autoturism evaluat la un pret de achizitie de 50000 euro cu un avans de 20% (10000 euro) suma finantata va constitui 40000 euro. Dobanda variabila de 14,414% anual pentru o perioada de 60 luni, comision unic de acordare 0%, taxa de gestiune 0,075% (30 euro/lunar). Dobanda Anual Efectiva (DAE) 17,04% (nu include asigurarea CASCO*). Rata lunara de leasing 969,34 euro. Costul total (include dobândă + comisioane + taxa de gestiune) 18160,27 euro. Valoarea totala a contractului de leasing (suma ratelor de leasing + avansul initial + comisioane) 68160,27 euro.
* Tarif CASCO standard, orientativ de 4,5%.

Ce optiuni mai ai?

VEZI AICI

De ce documente ai nevoie?

 • Formular de solicitare leasing;
 • Acte juridice;
 • Acte financiare;
 • Acte ce atesta proprietatea bunului (factura fiscala de achizitie / contractul de vanzare-cumparare, certificatul de inmatriculare, specificatia bunului).

VREAU DETALII

Ai intrebari?

INTREABA AICI