Stiri si noutati

BT Leasing MD: 10 ani de succes pe piața din Republica Moldova

BT Leasing MD, una dintre cele mai mari companii de leasing din Republica Moldova şi parte a celui mai mare grup financiar din România, Grupul Financiar Banca Transilvania, împlinește 10 ani de activitate.

Povestea BT Leasing MD a început în anul 2008, cu 8 persoane în echipă şi cu multă încredere în capacitatea de a juca un rol important pe piața leasingului din Republica Moldova. Astăzi, compania are aproape 30 de persoane în echipă şi peste 3.000 de clienți, dintre care 60% sunt companii.IMM-urile reprezintă 90% din firmele finanțate, pentru care compania a atras de-a lungul timpului fonduri de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, respectiv de la Fondul European pentru Europa de Sud-Est. Peste 80% din portofoliul BT Leasing MD îl reprezintă segmentul auto, iar 20% reprezintă utilaje și echipamente. De asemenea, în anii 2016 și 2017 a ocupat primul loc în funcție de valoarea bunurilor acordate în leasing, conform Biroului Național de Statistică.

”BT Leasing MD înseamnă astăzi o companie cu acționar puternic, Banca Transilvania, care deține 100% din acțiuni. De asemenea, se remarcă prin transparență, profesionalism și deschidere față de clienții din Republica Moldova. Aceasta va fi strategia noastră și în continuare: să progresăm de la an la an și să venim permanent cu soluții inovative pe piață.” – susține Marius Crăciunaș, Director General, BT Leasing MD.

„În numele Grupului Financiar Banca Transilvania, dorim companiei BT Leasing MD şi echipei sale <La mulți ani>, rezultate cât mai bune şi clienți cât mai mulțumiți. Având în vedere creşterea sa sustenabilă de până acum, avem încredere în perspectivele de creştere pe piața din Republica Moldova”. – declară Mihaela Nădăşan, Director Executiv Instituții Financiare & Relații Internaționale, Banca Transilvania.

Cu ocazia aniversării, BT Leasing MD a lansat o gamă de oferte promoționale unice, destinate clienților fideli, pentru achiziționarea automobilelor noi în leasing, cu cel mai atractiv DAE de pe piață. Detaliile promoției pot fi consultate accesând site-ul companiei.

 

Contact presa: comunicare@btrl.ro