Despre BT Leasing Moldova

BT Leasing

Cine suntem?

BT Leasing Moldova, membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, suntem o companie de top în domeniul leasingului financiar din Republica Moldova. Fondați în anul 2008, susținem oamenii întreprinzători cu soluții de leasing personalizate pentru ei și pentru afacerea lor.

Valorile fundamentale ale companiei sunt:

  • Clientul pe primul loc: BT Leasing Moldova pune accent pe construirea de relații durabile cu clienții săi, oferindu-le o experiență pozitivă și un sprijin constant.
  • Profesionalism: Echipa BT Leasing Moldova este formată din profesioniști cu experiență vastă în domeniul financiar, care oferă clienților consultanță de calitate și soluții personalizate.
  • Transparență: BT Leasing Moldova se angajează să ofere clienților săi informații clare și complete despre produsele și serviciile sale, respectând principiile de etică și transparență.
  • Responsabilitate: BT Leasing Moldova își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale și se angajează să contribuie la dezvoltarea durabilă a societății.


Despre noi, în cifre

16+
Ani de experiență
9000+
Tranzacții finanțate
260mil+
Valoarea obiectelor finanțate

Pentru antreprenorii mereu în mișcare

BT Leasing MD își propune să fie compania de leasing pentru antreprenorii locali, construindu-și o gamă de produse și servicii dedicate în primul rând acestora.

Leasingul financiar reprezintă o soluție avantajoasă și de actualitate pentru achiziționarea unui activ nou sau second-hand (automobil, utilaj, echipament, etc.), fără a fi nevoie să plătești în avans întreaga sumă.

Accesează finanțarea eficientă cu o abordare personalizată de la BT Leasing MD și bucură-te de toate condițiile avantajoase ale leasingului financiar: achitarea achiziției dorite în rate, la dobânzi competitive în lei sau valută comparabile cu cele bancare, cu termeni și condiții flexibile de finanțare.


Suntem ceea ce facem

Ne propunem să fim un promotor activ al sustenabilității, care este pentru noi atât un angajament, cât și un model de business.

Încurajăm clienții să facă pasul către tehnologii prietenoase cu mediul, oferindu-le opțiuni de leasing pentru autoturisme electrice și hibride.