Intrebari frecvente

După semnarea contractului de leasing, Locatarul va achita aportul inițial și comisionul de acordare, la contul BT Leasing MD, prima de asigurare facultativă (CASCO) și asigurarea obligatorie (RCA), la contul Brokerului/Asiguratorului, precum și va suporta cheltuielile de înmatriculare, taxa pentru drumuri și revizia tehnică.

Reprezentantul BT Leasing MD expediază, cu 5 zile înainte de scadență, un e-mail (pentru persoane juridice) și un sms sau e-mail (pentru persoane fizice), la care se atașează contul spre plată pentru rata lunară. Acestea sunt întotdeauna scadente în data de 05 sau 20 a lunii  - zile lucratoare (în dependența de graficul de plăți al fiecărui client în parte). Sumele comunicate sunt exprimate în EURO/USD. Achitarea urmează a fi efectuată fie în valuta contractului (EURO sau USD), fie în MDL. În cazul achitărilor în MDL, acestea se vor efectua la cursul de vânzare EURO virament, stabilit de BC "Victoriabank" SA la data plății, care poate fi aflat la reprezentantul BT Leasing MD, la numărul de telefon (022) 260 790 sau pe site-ul companiei.

Aportul inițial se va achita de către Locatar, în baza contului primit de la BT Leasing MD, după primirea acordului de finanțare de la comitetul de leasing al BT Leasing MD și semnarea contractului de leasing.  

Clienții BT Leasing MD pot achita în avans ratele lunare de leasing. În acest caz, rata pentru luna curentă se consideră a fi achitată integral, iar diferența figurează în calitate de avans, pentru lunile care urmează.

Contractul lease-back vine în ajutorul persoanelor juridice sau fizice, în vederea obținerii de resurse financiare pentru nevoile sale personale sau investiționale, prin finanțarea unui bun propriu (autoturisme, utilaje sau echipamente).