Oferta specială de finanțare datorită căreia poți să procuri un automobil nou cu ZERO Comision de acordare, rapid și avantajos!
  • DOBÂNDA 7,914%
  • 0% COMISION DE ACORDARE
  • PÂNĂ LA 250 000 EUR
  • PRIMEȘTE APROBAREA RAPID, DOAR CU BULETINUL
  • FĂRĂ GARANȚIE SUPLIMENTARĂ (FĂRĂ GARANT, FĂRĂ GAJ)
  • ACHITĂ DIRECT ÎN EURO SAU MDL
  • PRIMEȘTE ÎNTREG SETUL DE CHEI
  • OBȚINE CERTIFICATUL DE TIP LEASING PE NUMELE TĂU
  • RAMBURSEAZĂ ANTICIPAT CU 0%, ÎN ORICE MOMENT

Să facem cunoștință

Distribuitorul oficial al automobilelor Toyota în Republica Moldova – compania Toyota Centru Chișinău "Continent", în parteneriat cu compania BT Leasing MD, dă startul unui produs special de finanțare TOYOTA Leasing datorită căruia poți să procuri un automobil nou cu ZERO Comision de acordare, rapid și avantajos!  

Cum il obtii?

Doar cu buletinul de identitate. In decurs de o zi, primesti aprobarea si semnezi contractele.

Formularul de solicitare il poti depune la sediul Toyota Continent, la sediul BT Leasing MD sau online, accesand butonul de mai jos.

VREAU CONTRACT DE LEASING

Cât te costă?

Dobanda curenta este variabila pe intreaga durata a contractului de leasing si se calculeaza in functie de indicele de referinta EURIBOR la 6 luni la data contractului + marja fixa de 3,99% puncte procentuale. Dobanda se calculeaza la soldul leasing-ului si se incaseaza lunar, pana la rambursarea integrala a leasing-ului. Nivelul minim al acesteia nu se va putea situa in niciun moment mai jos de 3,99% in cazul in care EURIBOR/LIBOR la 6 luni este negativ.

Exemplu reprezentativ de calcul prin programul de finanțare "Toyota Leasing"

Pentru un autoturism cu un pret de achizitie de 50000 euro cu un avans de 40% (20000 euro) suma finantata va constitui 30000 euro. Dobanda variabila de 7,914% anual pentru o perioada de 60 luni, comision unic de acordare 0%, taxa de gestiune 0,167% (49,98 euro/lunar). Dobanda Anual Efectiva (DAE) 11,92% (nu include asigurarea CASCO*). Rata lunara de leasing 657,04 euro. Costul total (include dobândă + comisioane + taxa de gestiune) 9422,25 euro. Valoarea totala a contractului de leasing (suma ratelor de leasing + avansul initial + comisioane) 59422,40 euro. * Tarif CASCO standard, orientativ de 4,5%.

Ce optiuni mai ai?

VEZI AICI

Ai intrebari?

INTREABA AICI